Zdravo, mi smo porodica Gicić iz Novog Pazara. Nas je troje otac Esat, sestra Amina i ja Armin Gicić.

Turizam je naš porodični posao. Babo Esat se turizmom bavi više od 30 godina. Direktor je Turističke agencije Ecco To ga čini jednim on najuspešnijih i najiskusnijih turizmologa u Sandžaku i Srbiji. Esat je završio osnovne studije Turizmologije u Beogradu. Amina i ja smo profesori jezika. Oboje smo na doktorskim studijama u Beogradu. Osnovali smo i radimo u centru za obrazovanje i jezike Academia Ecco.

naše poslovanje se zasniva na tri reči:

POŠTENO
POVOLJNO
KVALITETNO
Previous
Next

Želimo da osetite domaćinsku atmosferu i uživate u svakom trenutku u Novom Pazaru time što će Apartmani Ecco biti vaš kutak i dom u ovom gradu.

Mi težimo da Apartmani Ecco bude prepoznat kao udobno, čisto i lepo mesto koje će svaki gost preporučivati i kome ćete se rado vraćati.

Apartmani se nalaze u centru grada, iznad šetališta. (pogledaj na mapi)

Apartmani su potpuno novi i renovirani. Nalaze se na trećem spratu zgrade.

Apartments Ecco (množina na englekom jeziku) ili Apartmani Ecco su prvobitno osmišljeni kao 3 apartmana. Međutim, trenutno je u funkciji jedan prošireni Studio Apartman.

Koliko ima kvadrata?

Manji Ecco Studio se sastoji iz sobe sa dva kreveta, ormarom, kuhinjom, televizorom, terasom i kupatilom. Na raspolaganju vam je i hodnik. (vidi galeriju)

Ecco Superior je prošireni Ecco Studio apartman. Uz korišćenje celog sadržaja Studio Apartmana dobijate još jednu prostranu sobu (20m2), francuski ležaj i terasu.

Ukupni smeštajni kapacitet je 4 osobe.

Apartmani su pažljivo renovirani i brinulo se o svakom detalju – kao da gradimo stan za sebe. Dizajnerski je rešen u stilu modernog minimalizma. Skladne bež boje pružaju osećaj doma i sigurnosti. Uz osećaj lepote i ispunjenosti, apartmani su vrlo udobni. Svi elementi tehnike su stručno odabrani: televizori sa vrhunskom slikom, frižider visokog kvaliteta kao i šporet.

Odabrali smo najudobnije krevete.

U kupatilu se nalazi tuš kabina sa delom za sedenje. U kupatilu se nalazi i fen. Obezbedili smo šampon i tuš gel.

U hodniku je prostor za cipele, vešalica za jakne i komode. Tu je i drugi TV na kojem ćete dobiti informacije o Novom Pazaru, aktuelnostima i turističkim turama u okolini.

U drugoj sobi nalazi se izuzetno udoban francuski ležaj, orman, sto i stolice.

rezervišite i postanite deo ecco porodice

Cene ćemo uvek prilagoditi vama!